Blok Transport b.v.

Blok Transport is een middelgroot transportbedrijf gevestigd in Hellevoetsluis. Wij zijn met name gespecialiseerd in modern bulktransport.

Meer informatie >


Bekijk fotogallery >

Bedrijfsprofiel

Transportgroep Blok BV (Blok Transport) is een familiebedrijf, opgericht in 1926. Dus ruim 86 jaar maximale inzet, flexibiliteit en een persoonlijke benadering naar onze klanten toe. Veel vaste klanten, waarvan sommigen hun naam al 40 jaar aan Blok Transport verbinden, maar ook een gestaag toenemende groep nieuwe opdrachtgevers. Nieuwe opdrachtgevers die de weg naar Blok Transport hebben weten te vinden.

Afbeelding 1Afbeelding 2Afbeelding 3Afbeelding 4Blok Transport 2Blok Transport HellevoetsluisBlok Transportblok_bvHistorie 1Team Blok Transport


De weg naar Blok Transport is synoniem voor de weg naar ervaring. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in modern bulktransport, distributie/routetransport en koeltransport. En juist deze specialisatie maakt dat Blok Transport zich onderscheidt van andere transport bedrijven.

Wij rijden met zelfopgeleide chauffeurs. Gedisciplineerde, betrouwbare chauffeurs die zich thuis voelen in onze manier van werken en begrijpen wat wij bedoelen met flexibiliteit en persoonlijke benadering.

Ons moderne transportmaterieel bestaand uit dertig trucks, achtentwintig bulktrailers, vijf koeltrailers en twintig huiftrailers/tautliners klaart elke klus probleemloos.

Het zijn de bovenstaande kenmerken die ervoor zorgdragen dat uw belangrijke transport veilig, betrouwbaar en snel, op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Daarom is Blok Transport goed op weg!

Neem contact met ons op >

Op- en overslag

Wij weten wat toegevoegde waarde voor een klant betekenl op ons meer dan 1 hectare groot bedrijfsterrein vinden, buiten het laden en lossen van trailers, allerhande andere werkzaamheden plaats..

Meer lezen >