Blok Transport b.v.

Blok Transport is een middelgroot transportbedrijf gevestigd in Hellevoetsluis. Wij zijn met name gespecialiseerd in modern bulktransport.

Meer informatie >


Bekijk fotogallery >

Cleaning en werkplaats

Cleaning
Het rijden met schoon materieel is om meerdere redenen belangrijk.

Om te kunnen zorgdragen dat al ons rollend materieel er niet allen goed uitziet maar ook technisch schoon is beschikt Blok Transport over een eigen moderne wasstraat.

In deze wasstraat worden trucks, trailers en bulktrailers grondig gereinigd, zodat ons materieel altijd geheel schoon aan een nieuwe klus kan beginnen.

Werkplaats
Betrouwbaar, modern transportmaterieel is een eerste vereiste.

Om zeker te zijn dat wij met de beste transportmiddelen opereren, wordt alle materieel onderhouden in onze eigen, modern geoutilleerde, werkplaats.

Deze aanpak voorkomt onaangename technische verrassingen onderweg en biedt optimale zekerheid zodat uw belangrijke vracht zonder oponthoud op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.


Neem contact met ons op >

Op- en overslag

Wij weten wat toegevoegde waarde voor een klant betekenl op ons meer dan 1 hectare groot bedrijfsterrein vinden, buiten het laden en lossen van trailers, allerhande andere werkzaamheden plaats..

Meer lezen >