Blok Transport b.v.

Blok Transport is een middelgroot transportbedrijf gevestigd in Hellevoetsluis. Wij zijn met name gespecialiseerd in modern bulktransport.

Meer informatie >


Bekijk fotogallery >

Distributie en routetransport

Dit is een van de specialisaties van Blok Transport: het veilig en snel vervoeren van allerhande produkten, van levensmiddelen tot huishoudelijke artikelen.

Eenvoudig laden/lossen en veilig vervoerd in onze gesloten opleggers, die indien nodig licht geisoleerd kunnen worden en allen zijn voorzien van hydraulische laadkleppen. Veilig ook door gebruik van onze rolcontainers en pallets die door hun doordachte constructies en comfortabele luchtvering uw produkten een onbeschadigde aankomst op de plaats van bestemming garanderen.

Snel vervoer, aangepast aan de aard en snelheid van het gewenste transport. Blok Transport koppelt de juiste wagen aan het juiste vervoeren bereikt daarmee het optimale resultaat.

Neem contact met ons op >

Op- en overslag

Wij weten wat toegevoegde waarde voor een klant betekenl op ons meer dan 1 hectare groot bedrijfsterrein vinden, buiten het laden en lossen van trailers, allerhande andere werkzaamheden plaats..

Meer lezen >